Ξεδιάντροποι! Τούρκοι έκαναν διαδήλωση κατά των θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων

tourkoi-poreia-USA
Είναι ξεδιάντροποι .Τούρκοι που ζουν στις ΗΠΑ έκαναν … πορεία διαμαρτυρίας κατά των Αρμενίων !

Όπως μεταδίδει από την Ουάσινγκτον ο Μιχάλης Ιγνατίου “την πορεία οργάνωσε η Τουρκοαμερικανική Συντονιστική Εθνική Επιτροπή (TASC) και το κυρίαρχο σύνθημα των πολλών συγκεντρωμένων ήταν «Αφήστε την ιστορία να αποφασίσει», λες και η Τουρκία σέβεται την ιστορία, την ιστορία που όλη η οικουμένη παραδέχεται πλην της ιδίας, που εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν υπήρξε γενοκτονία κατά των Αρμενίων, αλλά, προφανώς, 1,5 εκ. Αρμένιοι αποφάσισαν, το 1915, να αυτοκτονήσουν ομαδικά, από αγάπη προς την Οθωμανική αυτοκρατορία. «Επισήμως στην πορεία συμμετείχαν11.000 άνθρωποι», υποστήριξε η TASC με ανάρτησή της στο Twitter. Το περίεργο πάντως είναι ότι οι Τούρκοι κατάφεραν να κινητοποιήσουν, μουσουλμάνους από πολλές χώρες του κόσμου, παρά το πλευρό τους. Έτσι πέραν των Τούρκων στην πορεία συμμετείχαν Αζέροι, Τουρκοκύπριοι, Αφγανοί, Κοσοβάροι, Αλγερινοί, Λιβανέζοι, Βόσνιοι, μουσουλμάνοι από την Αιθιοπία, Λίβυοι, Σομαλοί, Σαουδάραβες, Μαροκινοί, Ιορδανοί, Ιρακινοί, Νιγηριανοί, Σύροι, Πακιστανοί και άτομα από το Κουβέιτ, το Μπαγκλαντές, το Κιργιστάν, τη Υεμένη και τη Μαλαισία”.
Κάποιος θα πρέπει να πει στους Τούρκους ότι η ιστορία έχει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες αποφασίσει. Είναι υπεύθυνοι για Γενοκτονίες Αρμενίων ,Ποντίων,Ελλήνων και για πολλά άλλα εγκλήματα. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις το αίμα που χύθηκε κληρονομείται από γενιά σε γενιά. Κι αν θέλουν κάπως να ξεπλύνουν τη ντροπή τους θα πρέπει τουλάχιστον να ζητήσουν ένα δυνατό συγγνώμη από τους απογόνους των σφαγιασθέντων. Ακόμη και εντός της Τουρκίας ευτυχώς υπάρχουν τέτοιες φωνές. Διαβάστε ΕΔΩ  σχετικό άρθρο.

ΠΗΓΗ :  http://www.militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)