Διαψεύδει το υπ. Οικονομικών ότι σχεδιάζεται μείωση μισθών των στρατιωτικών

Διαψεύδει το υπ. Οικονομικών δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι σχεδιάζεται μείωση μισθών των στρατιωτικών.
Όπως ανέφεραν το βράδυ της Τετάρτης πηγές του υπ. Οικονομικών, δεν τίθεται κανένα απολύτως ζήτημα μείωσης των μισθών των υπηρετούντων στρατιωτικών, σχολιάζοντας δημοσιεύματα για «σχέδιο για μειώσεις από 200-400 ευρώ στους μισθούς των στρατιωτικών από την 1η Ιανουαρίου».
Οι ίδιοι τόνισαν ότι με το νέο μισθολόγιο δεν προκύπτει εξοικονόμηση 300 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, αλλά δημοσιονομική ουδετερότητα.
Νωρίτερα, νέες φωτιές άναψαν οι πληροφορίες για nοn paper του υπουργείου Οικονομικών προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο οποίο αναφέρεται ότι θα πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την εφαρμογή ενός νέου μισθολογίου για όλους τους στρατιωτικούς.
Κορυφαία πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με real.gr ανέφερε ότι «Δεν θα υπάρξει καμία μείωση, έχουμε καταθέσει κωδικούς στο μισθολόγιο για τους στρατιωτικούς». Μάλιστα, η ίδια πηγή τόνισε πως τα συγκεκριμένα μισθολόγια συντάσσονται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. «Το υπουργείο Οικονομικών βάζει την οροφή», τόνισε χαρακτηριστικά και επανέλαβε: «Έχουμε δεσμευτεί, δεν θα υπάρξει μείωση». 
 
ΠΗΓΗ: http://www.tribune.gr/greece/news/article/269407/diapsevdi-ip-ikonomikon-oti-zitise-miosi-misthon-ton-stratiotikon.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)