Αναμένεται “βροχή” τροπολογιών και για τις Ε.Δ. από σήμερα-Ποιες αναμένονται
“Βροχή” τροπολογιών από την κυβέρνηση, που ορισμένες πιθανόν θα έχουν σχέση και με τις Ε.Δ., αναμένονται από σήμερα με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την υποδόση των  2,8 δις ευρώ.
Στο πολυνομοσχέδιο που προβλέπει τη μεταφορά ΔΕΚΟ στο υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων, ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών και ρυθμίσεις σε θέματα αγοράς ενέργειας, αναμένεται να καταθέσει ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας τροπολογίες με τις οποίες θα ρυθμίζονται διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με τις Ε.Δ.
Μεταξύ άλλων θα υπάρξουν όπως λένε οι πληροφορίες, τροπολογίες για αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των στρατιωτικών νοσοκομείων. Ερωτήματα υπάρχουν για το τι προτίθεται να κάνει ο κ. Βίτσας σχετικά με μια σειρά θεμάτων που απασχολούν κατηγορίες στρατιωτικών, όπως για παράδειγμα των  ΕΜΘ, η παραμονή στο στράτευμα όσων επιθυμούν πέραν της 35ετίας, καθώς κι αυτές που αφορούσαν κάποιες αποκαταστάσεις αδικιών μεταξύ των αποφοίτων ΑΣΣΥ του ν.2439/96. 
Θα κατατεθούν αυτές τις ημέρες ή θα πάει χαμένη κι αυτή η ευκαιρία; 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)