΄Ωρα Μόσχας στην Άγκυρα! Κυριολεκτικά!

erdogan_putin
Ώρα Μόσχας για την Τουρκία! Κυριολεκτικά! Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η τουρκική κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει η χώρα την μετακίνηση στην ωρολόγια ζώνη (GMT +3),δηλαδή ώρα Μόσχας!

Έχουμε καταλάβει άπαντες τη “ρωσική ζαριά” που έχει ρίξει ο Ερντογάν ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα έρθουν …εξάρες.Αλλά όπως σ΄ όλα του ο Ερντογάν είναι υπερβολικός!
Οι σχέσεις Μόσχας-‘Αγκυρας από “ψυχροπολεμικές”,μέσα σε λίγους μήνες πέρασαν στην άλλη όχθη.Της συνεργασίας σε τομείς της οικονομίας αλλά και της άμυνας.Οι ισορροπίες ακόμη είναι λεπτές για να προβλέψουμε την κατάληξη.Ο Ερντογάν πάντως κάνει τα πάντα για να αποδείξει την πίστη του στον ρωσοτουρκικό άξονα.Δίνει στον Πούτιν τα πάντα…
http://www.militaire.gr/%CE%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)