Ενοχλήθηκαν οι “τουρκολάγνοι” της Θράκης από την επίσκεψη Καμμένου!

 kammenos_thraki
“Ενοχλημένοι” εμφανίζονται μέσω των εφημέριδων που ελέγχουν οι “τουρκολάγνοι” της Θράκης από την επίσκεψη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην περιοχή. “Ενοχλήθηκαν” γιατί είπε τα Πομακοχώρια με τ΄ όνομά τους! Οι “τουρκολάγνοι” του προξενείου προσπαθούν να “σβήσουν” τους Πομάκους από την περιοχή!

Επίσης οι ίδιοι είναι …ενοχλήμένοι επειδή ο Καμμένος ανακοίνωσε μετακίνηση μονάδων στη Θράκη! Συγγνώμη που δεν ρώτησε το τουρκικό προξενείο για το που θα στείλουμε στρατιωτικές μονάδες μας!
Τι γράφουν οι συγκεκριμένες εφημερίδες σε μετάφραση από τα tourkikanea.gr  και το σχόλιο της καλής ιστοσελίδας από τη Θράκη που δεν αφήνει τίποτα “να πέσει κάτω” από τις προκλήσεις των υποκινούμενων από το τουρκικό προξενείο:
“O υπουργός Αμύνης και πρόεδρος των ΑΝΕΛ-κόμματος εταίρου της κυβέρνησης Πάνος Καμμένος, δήλωσε πως κάποιες μονάδες που βρίσκονται στην νότια και κεντρική Ελλάδα θα μετακινηθούνε στην περιοχή της Δυτικής Θράκης και ότι θα ενισχυθεί στην περιοχή η στρατιωτική παρουσία.
Ο υπουργός Αμύνης και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στις 29 Σεπτεμβρίου ημέρα Πέμπτη επισκέφτηκα Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.  Τον Καμμένο στις επισκέψεις του συνόδευαν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός Σ.Ξ.  Βασίλης Ταλλίδης. Ο Καμμένος με ελικόπερο τύπου Σινούκ, αρχικά πήγε στην διοίκηση του Δ΄ Σ.Σ. στην Ξάνθη. Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Καμμένο μετά από τρεις δοκιμές μπόρεσε και κατέβηκε με δυσκολία στην πίστα.  Ο Καμμένος μετείχε στην τελετή παράδοσης σημαιών σε τρεις μονάδες. Στην ομιλία που έκανε εκεί ανέφερε πως αποσκοπεί στην ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή της Θράκης και της Μακεδονίας.
ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ¨ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ¨
Από εκεί ο υπουργός Αμύνης Καμμένος πήγε στο χωριό Μεγάλο Δέρειο του νομού Έβρου και επισκέφτηκε το μειονοτικό σχολείο του χωριού που επισκευάστηκε. Ο Καμμένος απευθυνόμενος στους μαθητές είπε πως προσπάθησαν για να αποδώσουν ένα ακόμη πιο ωραίο σχολείο και χρησιμοποίησε την φράση ¨ Ως Ένοπλες Δυνάμεις με τις δυνατότητες που έχουμε θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε σε περιοχές της Θράκης και τα Πομακοχώρια όπου υπάρχει ανάγκη”.
Ο Καμμένος είναι κατά την ταπεινή μας άποψη πολύ καλός  υπουργός Αμύνης . Σαν πολιτικό μπορούμε να του καταλογίσουμε διάφορα αλλά στο πόστο που είναι και με δεδομένη την συγκυρία είναι πολύ καλός. Και όσοι τον ειρωνεύονται καλά θα ήταν να θυμηθούνε πόσα λαμόγια έχουν περάσει από την θέση του… Να ξέρετε φίλοι μου πως “πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό που τώρα έχεις…”
Αυτοί οι οποίοι ειρωνεύονται τον Καμμένο επειδή του αρέσουν οι στρατιωτικές στολές, μήπως θυμούνται πως κάποτε είχαμε πρωθυπουργό (Σημίτη) που δεν ήθελε καν να πηγαίνει επισκέψεις  στα στρατόπεδα ;
Μήπως θυμούνται πόσα χρόνια είχαμε υπουργό Αμύνης τον Άκη ;…
Τώρα αν κάποιοι έχουν διαθέσιμο για την θέση αυτή καποιον σαν τον κάτωθι, ας μας το πούνε. Και εμείς μαζί τους !”

http://www.militaire.gr/%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B1/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις