“Προσοχή κίνδυνος” για τις μισθολογικές προαγωγές! Τι ανακοίνωσε ο Χουλιαράκης!

polemos-660x400
To ΥΠΕΘΑ όπως έχει γράψει το Militaire.gr  έχει καταθέσει από τις 16 Σεπτεμβρίου τη λίστα με τα ισοδύναμα μέτρα ώστε να αποφευχθεί το πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών. Δυστυχώς κανένα από τα υπόλοιπα υπουργεία που έχουν ειδικά μισθολόγια και κυρίως το Προαστασίας του Πολίτη και το Ναυτιλίας δεν έχουν κάνει το ίδιο. Γι΄ αυτό και η ανακοίνωση Χουλιαράκη στη Βουλή ότι η δίνεται παράταση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου “στην κυβέρνηση” όπως είπε για να κατατεθούν τα ισοδύναμα!

Ποια κυβέρνηση;
Ο κίνδυνος για τους στρατιωτικούς είναι ο εξής:
• Αν δεν βρεθούν ισοδύναμα για να καλυφθούν τα Σώματα Ασφαλείας να τους “πάρει η μπάλα” και να παγώσουν και οι δικές τους μισθολογικές προαγωγές. Ο χρόνος μέχρι τη 31η Δεκεμβρίου και ειδικά ο “πολιτικός χρόνος” είναι πάρα πολύ μεγάλος. Μέχρι τότε θα μεσολαβήσουν συνέδρια κομμάτων, ανασχηματισμός και ποιος ξέρει τι άλλο.
Συνεπώς είναι μάλλον αισιόδοξη -για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλη έκφραση- η εκτίμηση της ΠΟΕΣ ότι τα όσα είπε ο Χουλιαράκης στη Βουλή ερμηνεύονται ως οριστική λύση για το θέμα των μισθολογικών προαγωγών.

http://www.militaire.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις