To ΓΕΣ στο Facebook! Το λες και επανάσταση…

 facebook_ges
Το ΓΕΣ μπήκε στον “κόσμο” του facebook! Γνωρίζοντας τα ταμπού που ακόμη επικρατούν στο στράτευμα αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται περίπου…για επανάσταση!

Επειδή πάντα τα πρόσωπα έχουν σημασία, η θετική αυτή κίνηση πρέπει να πιστωθεί στον Α/ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη που έδωσε το πράσινο φως, αλλά και στον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ Νίκο Φανιό, που εκτέλεσε γρήγορα και με επιτυχία την “αποστολή”.
Η επιτυχία της σελίδας του Εκπροσώπου Τύπου στο Facebook φάνηκε από τις πρώτες ώρες της “γέννησής” της.
Μέσα σε τρεις ώρες περισσότεροι από 50000 χρήστες είδαν το βίντεο της άσκησης ΣΑΡΙΣΑ. Η σελίδα λειτουργεί με τα σχόλια ελεύθερα και αυτό επίσης πρέπει να αναγνωριστεί στον Νίκο Φανιό που πήρε το προσωπικό του ρίσκο. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα το σεβαστούν όσοι επισκέπτονται την σελίδα του. H συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που παρακολουθούν τα θέματα των ΕΔ είναι σοβαροί.
Καλή επιτυχία στο εγχείρημα. Η σελίδα του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ ΕΔΩ.
Θα υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος που είχε τολμήσει το άνοιγμα στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, ήταν ο Μ. Κωσταράκος. Υπήρξαμε -μέσω άλλης ιστοσελίδας τότε- οι μοναδικοί του υποστηρικτές. Ήταν και η μοναδική τολμηρή κίνηση που έκανε στη θητεία του.

http://www.militaire.gr/%CE%B3%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85-facebook/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις