Οι στρατιωτικοί ξανά στο στόχαστρο της τρόϊκας! Γιατί ξενύχτησαν στο ΥΠΕΘΑ

Ξημερώματα Παρασκευής πολλά γραφεία στο ΥΠΕΘΑ ήταν φωτισμένα. Σε κάποια μάλιστα τα φώτα άναψαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες! Προς τι το ξενύχτι; Η νέα “στοχοποίηση” των ΕΔ από την τρόϊκα!
Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται κρίσιμα ξανά για το νέο Ειδικό Μισθολόγιο ,γιατί οι “τροϊκανοί” ζήτησαν ξανά όσα στοιχεία είχαν ζητήσει και πάρει πριν από περίπου ένα χρόνο!
Γιατί τα ζητάνε;
Θα τα επανεξετάσουν μέσω μιας “φόρμας” που έχουν έτοιμη!
Οι…φόρμες των “τροϊκανών” ποτέ δεν βγάζουν θετικά αποτελέσματα.Αυτό είναι γνωστό.
Στο ΥΠΕΘΑ σήμανε κυριολεκτικά συναγερμός! Κάποιοι αξιωματικοί που έχουν σχέση με τα οικονομικά κλήθηκαν να μπουν στο ΥΠΕΘΑ για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία.Πόσοι υπηρετούν, ποιες είναι οι αποδοχές τους, από ποιες σχολές προέρχονται, οικγενειακή τους κατάσταση και μια σειρά άλλων στοιχείων.
Υπενθυμίζουμε ότι Καμμένος-Βίτσας έχουν διαβεβαιώσει αρκετές φορές ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες μειώσεις στις αποδοχές των στρατιωτικών.
Σε κάποιες από τις δηλώσεις έχει γίνει αναφορά και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επίσης φέρεται να μην συζητά ενδεχόμενο οποιασδήποτε μείωσης στους στρατιωτικούς.
Για να δούμε πως θα λήξει αυτό το “ματς”.

militaire.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)