Η κακοτυχία έχει εγκατασταθεί στο ΓΕΣ! Κι άλλο ατύχημα με τζιπ στο στρατόΗ κακή τύχη δεν λέει να εγκαταλείψει το ΓΕΣ! Οι πέντε νεκροί στα δύο δυστυχήματα με το τζιπ  στην Μαλακάσα και το ελικόπτερο στην Ελασσόνα έχουν πληγώσει τις ΕΔ και ειδικά στον Στρατό.
Τα ατυχήματα είχαν και συνέχεια με ένα ελικόπτερο Apache κι ένα ΧΙΟΥΙ να κάνουν αναγκαστικές προσγειώσεις. Αλλά είχαμε κι άλλο ένα ατύχημα με δύο τραυματισμούς ευτυχώς όχι σοβαρούς. Ένα τζιπ ανατράπηκε μέσα στο στρατόπεδο του Αυλώνα με αποτέλεσμα οδηγός και συνοδηγός να τραυματιστούν ελαφρά.
Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής άσκησης ενεργοποίησης του τμήματος άμεσης επέμβασης (ΤΑΕ) του στρατοπέδου, στο οποίο πήγε χωρίς ειδοποίηση ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τετάρτη.

Την επόμενη μέρα το ελικόπτερο ΧΙΟΥΙ με το οποίο πέταξε στη Δονούσα ο Α/ΓΕΣ, παρουσίασε βλάβη κατά την απογείωσή του από το νησί.
Το ευχέλαιο που γράφαμε προχθές ότι χρειάζεται να γίνει στο ΓΕΣ δεν είναι πια  “μαύρο χιούμορ”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)