“Ακυρο” από το ΓΕΕΘΑ για το “κόψιμο” θέσεων μεταφοράς στελεχών στα C-130

Αποτέλεσμα εικόνας για c 130 ελευσινα
άρθρο από militaire.gr
Το ΓΕΕΘΑ αιφνιδιάστηκε από τη δημοσιοποίηση της απόφασης του ΓΕΣ για περικοπή κατά 50% των θέσων μεταφοράς προσωπικού από τα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στο ΓΕΕΘΑ δεν γνώριζαν τίποτα για την απόφαση που αποδόθηκε σε οικονομικούς λόγους και ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης έδωσε εντολή με κάθε τρόπο να βρεθεί λύση ώστε να μην υπάρξει ούτε μία περικοπή μεταφοράς στελεχών των ΕΔ από C-130.
Με έγγραφο του ΓΕΣ/ΔΥΔΜ ανακοινώθηκε η απόφαση της ηγεσίας του ΓΕΣ για τη μείωση στο μισό της συμμετοχής των στελεχών του ΣΞ στα τακτικά δρομολόγια εσωτερικού.
Όπως είχε επισημάνει με έγγραφό της η ΠΟΕΣ “η μετακίνηση του προσωπικού με τα τακτικά δρομολόγια εσωτερικού με αεροσκάφη της ΠΑ, συντελεί, σε ελάχιστο, αλλά σημαντικότατο βαθμό, στο μετριασμό των απωλειών (όχι κατ΄ ανάγκη οικονομικών) που διαχρονικώς έχουν υποστεί τα στελέχη των ΕΔ”.
Στρατιωτικοί με κείμενό τους στο Militaire.gr είχαν επισημάνει πόσο μεγάλα προβλήματα προκαλεί η απόφαση της ηγεσίας του ΓΕΣ.
http://www.militaire.gr/%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%B5%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)