Μεγαλειώδης η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη με εμβατήρια, τραγούδια, συγκίνηση και ρίγος !


Δεν πτοήθηκε ο κόσμος παρά τη βροχή

Χιλιάδες κόσμου όλων των ηλικιών και παρά τη βροχή που έπεφτε στη μεγαλύτερη διάρκεια, παρακολούθησαν τη μεγαλειώδη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ανήμερα του μεγάλου ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου.


Στρατός, σύλλογοι και μαθητές παρήλασαν κι έδειξαν το υψηλό φρόνημα που έχουν οι Ελληνες. Απαντες καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρισκόταν σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Νίκης, αλλά και από τους επισήμους, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, Υπουργούς Κυβέρνησης, βουλευτές, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και την Στρατιωτική Ηγεσία.

Στο Θερμαϊκό Κόλπο οι φρεγάτες Λέσβος, Χίος και Ναβαρίνον του Πολεμικού Ναυτικού γέμιζαν τη θάλασσα με την επιβλητική τους παρουσία.

Από την άλλη, τα μαχητικά αεροσκάφη και τα ελικόπτερα έσκιζαν τον ουρανό ενώ για άλλη μια χρονιά το αεροσκάφος της ομάδας Ζευς έδωσε άλλο χρώμα στην παρέλαση.

Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!!!

Δείτε το βίντεο του Life-Events.gr:


Θερμά χειροκροτήθηκαν ΟΥΚάδες, Ειδικές Δυνάμεις και Ευέλπιδες


Συγκίνηση και ανατριχίλα προκάλεσαν σε όλους τα τραγούδια και οι ιαχές των μονάδων στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Μέλη των ΟΥΚ, των Ειδικών Δυνάμεων, των Ευέλπιδων και των Εφέδρων με όλη τη δύναμη της ψυχής τους τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή», ενώ φώναξαν και συνθήματα για την Ελλάδα.


Δείτε το βίντεο του Life-Events.gr:


(life-events.gr)

http://staratalogia.blogspot.gr/2017/10/blog-post_716.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις