Οδοιπορικά:Υπάρχει θέμα!Δείτε την απόφαση που αφορά στο ΓΕΣ.Ακολουθούν οι υπόλοιποι


Παρά τις διαβεβαιώσεις πηγών του ΓΕΕΘΑ ,ότι “το θέμα που προέκυψε με τα οδοιπορικά,αφορά σε μία ομάδα αξιωματικών και θα λυθεί” και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εγκρίσεις για τα κονδύλια των οδοιπορικών για το 2012, οι στρατιωτικοί είναι σε επιφυλακή και η πλειοψηφία θεωρεί δεδομένο ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Κι αυτό όχι τυχαία και χωρίς ίχνος κινδυνολογίας.

Οι δικαιολογημένα δύσπιστοι λοιπόν υποστηρίζουν:

•Ποια απ΄ όλες τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια έχει τηρηθεί;

•Το γεγονός ότι λένε ότι “υπάρχουν τα κονδύλια” για τα οδοιπορικά δεν διασφαλίζει τίποτα,αφού αναζητούν χρήματα από παντού και δεν είναι μυστικό ότι η τρόϊκα έχει στοχοποιήσει τα σχετικά κονδύλια εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Οι “τροϊκανοί” δεν μπορούν να καταλάβουν πως δίνονται πλασματικά οδοιπορικά και οι κυβερνώντες δεν εξηγούν προφανώς επαρκώς ότι επειδή στάθηκαν ανίκανοι τόσα χρόνια να πληρώσουν όπως πρέπει τους στρατιωτικούς ,είχαν “εφεύρει” αυτή τη μέθοδο για να τονώσουν κάπως τα εισοδήματα των στρατιωτικών.

•Ήδη υπάρχει απόφαση για “κόψιμο” οδοιπορικών στους υπαλλήλους του ΓΕΣ.Απόφαση του Ιανουαρίου την οποία και δημοσιεύουμε.Ανάλογη απόφαση υπάρχει και για το ΓΕΝ.

Πηγή του ΥΕΘΑ που ρωτήθηκε "τι θα γίνει με τα οδοιπορικά των στρατιωτικών" απάντησε: "Δεν γνωρίζουμε".

Και ήταν προφανώς ειλικρινής αφού την απόφαση θα τη πάρει η τρόϊκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΣ:



Πηγή: www.OnAlert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις