Το Κίνημα Των Στρατιωτικών Προϊόντων είναι γεγονός !!!


Μετά το κίνημα της πατάτας αρχίζει και γιγαντώνεται «το κίνημα των στρατιωτικών ειδών»  από τα στελέχη των ένοπλων δυνάμεων που κάνουν τα πάντα ώστε να παραμένουν αξιόμαχοι παρά τις δυσκολίες της εποχής. 


Οι υπερασπιστές της εδαφικής ακεραιότητας και εγγυητές της ισχυρής εξωτερικής πολιτικής της χώρας προκάλεσαν καίριο χτύπημα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα του τομέα των στρατιωτικών προϊόντων κλείνοντας συμφωνία με μια καινούρια εταιρία, την www.karavanas.gr, ώστε να ψωνίζουν σε τιμές χονδρικής. Προσπερνούν με το τρόπο αυτό όλους τους μεσάζοντες και αγοράζουν απευθείας από το παραγωγό σε τιμές που ποτέ δε υπήρχαν μέχρι σήμερα. 

Βρήκαν τον τρόπο ώστε να καταφέρουν να είναι ετοιμοπόλεμοι και άριστα εξοπλισμένοι παρά τη μείωση των μισθών. 


Έγινε ξεκάθαρο σε όλους οτι τόσα χρόνια έβγαζαν τεραστία κέρδη τα μαγαζιά και οι εταιρίες στη πλάτη των στελεχών. Αυτές οι εποχές, φαίνεται, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τα στελέχη πλέον αγοράζουν προϊόντα σε τιμές πολύ χαμηλές λόγω της ειδικής συμφωνίας, τα οποία τους  παραδίδονται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρούνται ή να πληρώνουν πανάκριβα σε απομακρυσμένες περιοχές.. Όπου και αν βρίσκονται, μπορούν να προμηθευτούν τα πάντα σε μοναδικές τιμές είτε μέσω Internet είτε μέσω τηλεφώνου. 


Ειδικότερα σε ομαδικές παραγγελιές είναι τεραστία η εξοικονόμηση χρημάτων (σ.σ. επιτυγχάνεται και η ομοιομορφία των στελεχών!)  .Τελικά από αυτή τη κρίση ίσως  θα βγουν και κάποια θετικά αποτελέσματα.. Τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων κατάφεραν να βγουν κερδισμένοι από τη δύσκολη κατάσταση την οποία ζει η χώρα μας. Συνειδητοποίησαν και αυτοί με τη σειρά τους τη δύναμη που διαθέτουν και τη εκμεταλλεύονται πλέον καταλλήλως….Κάνουν μαζικές παραγγελιές και επιτυγχάνουν  εκπληκτικές τιμές, συγκριτικά με προ της κρίσης εποχής,  και με πλήρη εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα. 
Μπορεί να μην έχουν την οικονομική άνεση αντιστοιχών στελεχών σε ξένες χώρες αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα πλέον από αυτούς. 

Η εταιρεία "karavanas.gr" είναι μία νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε από συγγενικά πρόσωπα στελεχών αποκλειστικά για να εξυπηρετήσει τα στελέχη και μόνο βάζοντας στην άκρη τους μεσάζοντες και όλους τους κερδοσκόπους του χώρου του εμπορείου στρατιωτικών προϊόντων, όπως ακριβώς κάνανε οι παραγωγοί πατάτας, αλευριών κ.τ.λ.   

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις