Kαι …« after sales service» από την ΕΛΒΟ στο στρατό!


Στα στρατόπεδα …εκστρατεύουν τα στελέχη–μηχανικοί της »Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων» (ΕΛΒΟ)  για να βοθήσουν τους στρατιωτικούς τεχνικούς να  επιδιορθώνουν πιο εύκολα τα δικής τους κατασκευής οχήματα : Από τα κλασικά τεθωρακισμένα ΛΕΩΝΙΔΑΣ, τα τζιπ MERCEDES και τα φορτηγά STEYR, μέχρι τα θηριώδη αμερικανικά OSHKOSH  και  HUMMER!
Για αρκετές ημέρες οι τεχνικοί της ΕΛΒΟ  (Διευθυντής Αθηνών κ. Κώστας Λίγκας,  Προϊστάμενος Ανταλλακτικών κ. Αθαν. Κουτρουμάνης και  Τεχνικός Επιθεωρητής κ. Κων. Μαζιώτη)  επισκέφθηκαν την 96 ΑΔΤΕ στη Χίο  και περιόδευσαν σε στρατιωτικές μονάδες της περιοχής.
Σε συγκέντρωση περίπου 40  αξιωματικών, χειριστών και τεχνικών στην 96 ΜΕΘ, παρουσιάσθηκαν τα οχήματα κατασκευής ΕΛΒΟ, πραγματοποιήθηκε θεωρητική και πρακτική  εκπαίδευση για την σωστή χρήση και συντήρησή τους και επισκευάσθηκαν βλάβες που παρουσίαζαν.
Στόχος της επίσκεψης – που  θα επεκταθεί –  είναι να συμβάλει  η ΕΛΒΟ στην πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα των οχημάτων που έχει κατασκευάσει και έχει παραδώσει στο ΥΠ.ΕΘ.Α
 Πηγή: www.prionokordela.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις