Η οργή Καράμπελα για την "στοχοποίησή" του και τι υποστηρίζει για τη παραίτηση Ζιαζιά


Η οργή Καράμπελα για την `στοχοποίησή` του και τι υποστηρίζει για τη παραίτηση Ζιαζιά


Οργή Καράμπελα για την “στοχοποίησή” του στο θέμα των κρίεσεων και της παραίτησης Ζιαζιά.

Ο ΥΦΕΘΑ, διαπίστωσε ,ότι έχει μείνει μόνος σε “ανοιχτό πεδίο μάχης” και δέχεται πυρά από παντού ,χωρίς να του παρέχεται κανενός είδος κάλυψη. Την οποία βεβαίως,δεν έχει ζητήσει, αλλά που λογικά θα ανέμενε.

Ο ΥΦΕΘΑ μιλώντας με στενούς συνεργάτες του χαρακτηρίζει τουλάχιστον άδικη την επίθεση που δέχεται, διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για “λίστες ονομάτων” και υποστηρίζει ότι “όσα είχε ζητήσει ο πρώην Α/ΓΕΣ,είχαν γίνει αποδεκτά”.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Καράμπελας αναφέρεται σε τέσσερα ονόματα αξιωματικών για τα οποία μπορεί να παραδέχεται ότι υπήρχε διαφωνία,αλλά υποστηρίζει ότι τελικά έγινε δεκτή η άποψη Ζιαζιά.

Πως δικαιολογεί την απόφαση για παραίτηση; Το περιβάλλον Καράμπελα πιστεύει ότι ο πρώην Α/ΓΕΣ είχε αποφασίσει για δικούς του λόγους να αποχωρήσει και βρήκε μία καλή αφορμή με τις κρίσεις.

Υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις Καράμπελα-Παναγιωτόπουλου λόγω της απουσίας πολιτικής κάλυψης του ΥΦΕΘΑ; Ο Καράμπελας δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτεί αυτό. Ωστόσο είναι μάλλον ανθρώπινο να νοιώθει ότι έχει φορτωθεί όλο το βάρος μιας υπόθεσης που δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να τον αφορά αποκλειστικά.

Αυτό πάντως που προτάσσει είναι όχι το “πολιτικό του παρόν και μέλλον”,αλλά τη “στρατιωτική του τιμή” ,η οποία θεωρεί ότι θίγεται με όσα γράφονται και λέγονται.

http://www.onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις