Έτοιμοι να υποδεχτούν την τρόϊκα στο ΥΕΘΑ: "Δεν υπάρχει ...ούτε ευρώ"!


Έτοιμοι να υποδεχτούν την τρόϊκα στο ΥΕΘΑ: `Δεν υπάρχει ...ούτε ευρώ`!

Η τρόϊκα ενδέχεται να "επισκεφθεί" το ΥΕΘΑ,ακολουθώντας την προτροπή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Στουρνάρας ο οποίος υποστηρίζει προς τα έξω ότι “δεν μπορεί να βγάλει άκρη με την τρόϊκα”, πρότεινε στον Τόμσεν και τους υπόλοιπους να συναντήσουν οι ίδιοι τους παράγοντες και τους υπουργούς από τους τομείς που ζητούν κι άλλο “αίμα”! Μεταξύ αυτών και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μόλις χθες έγινε γνωστό μέσω του προσχεδίου προϋπολογισμού ότι από την Εθνική Άμυνα “κόβονται” 304 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 213 θα περικοπούν το 2014. Τι άλλο μπορεί να ζητήσουν οι τροϊκανοί;

Το πιθανότερο είναι ότι θα ζητήσουν “αντικατάσταση” περικοπών αφού ως γνωστόν -σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών τουλάχιστον- δεν δέχονται μεγάλο μέρος των περικοπών που έχει προτείνει το ΥΕΘΑ και αναζητούν “ζεστό χρήμα” και “αίμα” εδώ και τώρα.

Προστατεύοντας τους δανειστές και ταυτόχρονα προμηθευτές όπλων της χώρας μας οι τροϊκανοί δεν ασχολούνται με επιχειρησιακές ανάγκες και άλλα τέτοια θέματα. Βλέπουν και διαβάζουν μόνο αριθμούς.

Στο ΥΕΘΑ είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τη τρόϊκα και δεν χρειάστηκαν και πολύ για να προετοιμαστούν. "Δεν υπάρχει ούτε ευρώ παραπάνω να κόψουμε", λέει αξιωματούχος του ΥΕΘΑ.

Αυτά βέβαια έχουν ξανειπωθεί .Και τελικά καταλήγουμε πάντα σε περικοπές μισθών!
onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις