Η απροκάλυπτη χρησιμοποίηση των ΕΔ σε ρόλο "vip αστυνομίας" και η απορία του στρατιώτη

Το βλέμμα του στρατιώτη τα λέει όλα. Δεν υπάρχει καλύτερη έκφραση που να φωνάζει δυνατά "τι κάνω εγώ εδώ"; Άλλος ο ρόλος του,άλλη η αποστολή του και η εκπαίδευσή του. Και βέβαια καμία ευθύνη δεν έχει ο απορημένος στρατιώτης. Άλλοι έχουν ευθύνες, μεγάλες.

Η τόσο απροκάλυπτη χρησιμοποίηση της 71ης Ταξιαρχίας σε ρόλο “αστυνομίας vip” αποτελεί πλέον σοβαρό θέμα στο οποίο η κυβέρνηση πρέπει να δώσει απαντήσεις. Όπως και όλοι όσοι ανεύθυνα δέχονται και υποστηρίζουν τις ασέβειες που συνεχίζουν να γίνονται έναντι ενός θεσμού που έχει αποδοχή του 80% και πλέον της κοινής γνώμης.


Πέρα από την ενόχληση μεγάλης μερίδας πολιτών οι οποίοι δεν θεωρούν σε καμία περίπτωση σωστό να χρησιμοποιείται ο στρατός σε ρόλο “αστυνομίας” -και είναι η μεγάλη πλειοψηφία- θα πρέπει άπαντες οι πολιτικοί μας, να καταλάβουν ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν πληρώνουν τόσα χρήματα -και πρέπει να το κάνουν- για να έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις που θα μετατραπούν σε “πραιτωριανούς” vip προσώπων! Πληρώνουμε για να έχουμε αξιόμαχες, αξιόπιστες ,σύγχρονες και αποτελεσματικές ΕΔ έναντι όσων απειλούν την Εθνική Κυριαρχία και την ασφάλεια της χώρας!

Και η 71η Ταξιαρχία ,όπως και όλες οι δυνάμεις των ΕΔ έχουν αυτή την αποστολή. Εκτός αν έχει αποφασιστεί η 71η Ταξιαρχία να αλλάξει αποστολή και να μετατραπεί σε αυτό που την βάζουν τις τελευταίες εβδομάδες να κάνει: να φρουρεί “υψηλούς στόχους” !
Ελπίζουμε όλα αυτα να οφείλονται στον κυβερνητικό πανικό να μην συμβούν όσα έγιναν πέρυσι στη Θεσσαλονίκη. Όχι βέβαια ότι αυτό μπορεί να γίνει δεκτό ως δικαιολογία.  
onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις