Φτερό τουρκικού εκπαιδευτικού ξεβράστηκε στη Λέσβο


ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Το φτερό που ξέβρασε η θάλασσα πιθανότατα πρόκειται για κομμάτι από το αεροσκάφος T-37C της ΤΗΚ που κατέπεσε τον περασμένο Ιανουάριο στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Σμύρνης. Στο συγκεκριμένο ατύχημα είχαν χάσει την ζωή τους ο Πακιστανός επισμηναγός Μασούντ Χουσάιν.

Για το θέμα δείτε φωτογραφίες και το ρεπορτάζ που ανέβασε το έγκυρο ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ:http://www.enkripto.com/2012/11/37.html
—————————————–
Πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αυτή την ώρα αναφέρουν ότι η θάλασσα στην περιοχή του Κρατικού Αερολιμένα Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης» ξέβρασε φτερό μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-16 και ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Τα στοιχεία δημοσίευσε πρώτο το «aegeantimes.gr», ενώ εμείς είδαμε την εξέλιξη, την οποία και διερευνούμε, από το «newsbomb.gr». Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, η περιοχή απέχει μόλις 800 μέτρα από το κτήριο του κρατικού αερολιμένα και 200 μέτρα από τον αεροδιάδρομο.
Τα μαχητικά του τύπου διαθέτουν και η Ελλάδα και η Τουρκία, ενώ κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να πρόκειται για το φτερό από κάποια συντριβή μαχητικού που συνέβη στο παρελθόν.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος που είχε καταπέσει στην ευρύτερη περιοχή. Ωστόσο, πως είναι δυνατόν να μπερδέψει κανείς το φτερό εκπαιδευτικού με αυτό ενός F-16;
http://www.defence-point.gr/news/?p=63701&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις