Γιατί ΔΕΝ πρέπει να χαθεί η ευκαιρία της αναβάθμισης του Στρατού Ξηράς


Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται πλέον οι εξελίξεις αναφορικά με την αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Ελληνικού Στρατού, με τη δωρεάν παραχώρηση από τα αποθέματα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων κυρίων οπλικών συστημάτων που θα θωρακίσουν τη χώρα για πολλά-πολλά χρόνια και θα δώσουν μελλοντικά πνοή και στη αμυντική βιομηχανία της χώρας.

Πρόκειται για μια εξαιρετικής σημασίας εξέλιξη, αφού με ελάχιστο, κυριολεκτικά σε σχέση με το κόστος προμήθειας όλου του υλικού, η Ελλάδα, παρά την οικονομική κρίση, κατορθώνει να σταθεί στα πόδια της από αμυντικής απόψεως και να ορθώσει αξιόπιστο τείχος αποτροπής απέναντι σε κάθε ενδεχόμενη απόπειρα στρατιωτικού – στρατηγικού εκβιασμού της, ιδίως λόγω των τριβών που δημιουργού σταδιακά και αυξανόμενα τα αποθέματα υδρογονανθράκων σε περιοχές που αμφισβητεί η Τουρκία.
Πριν από λίγες ώρες εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μια εξαιρετική παρουσίαση – ανάλυση του θέματος με ενδιαφέροντα στοιχεία από το άγνωστο μέχρι σήμερα σε εμάς μπλογκ «http://hellarmforces2010.blogspot.gr», στο οποίο ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας καλή πορεία στον χώρο της πραγματικής ενημέρωσης για τα θέματα που άπτονται της ελληνικής ασφάλειας και άμυνας.
Όπως κάνουμε σε κάθε περίπτωση που εντοπίζουμε κάτι το αξιόλογο, το «defence-point.gr» θα προβάλλει το έργο ΟΛΩΝ όταν συνεισφέρει στην όσο το δυνατόν πιο έγκυρη ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας, αφού αποτελεί απόλυτη ανάγκη να κατανοήσει ο κόσμος την πραγματική διάσταση των ζητημάτων, μακριά από φθηνούς εντυπωσιασμούς και κατασκευασμένες ειδήσεις. Το θέμα το εντοπίσαμε μέσα από το πολύ φιλικό μας, αξιόλογο «ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ», στο οποίο αμέσως θα σας παραπέμψουμε για να διαβάσετε το ενδιαφέρον θέμα.
Ωστόσο, θα ήταν σημαντική ενθάρρυνση στο έργο όσων βρίσκονται πίσω από το μπλογκ να το επισκεφθούν οι φίλοι μας για να έχουν μια πρώτη εικόνα για τη δουλειά που γίνεται. Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτό που διεθνώς αποκαλείται «δικτύωση» (networking), ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι ο ένας προβάλλει το έργο του άλλου όταν οι απόψεις ταυτίζονται και υπάρχει υγιής νοοτροπία, με σκοπό τα μηνύματα των άρθρων – αναλύσεων να φθάνουν εν κατακλείδι σε όσους περισσότερο είναι δυνατόν.
Επισκεφτείτε λοιπόν την ακόλουθη διεύθυνση για να διαβάσετε το άρθρο:
http://www.enkripto.com/2013/01/blog-post_5904.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις