Τεράστια αδικία κατά των γυναικών στις Ένοπλες Δυνάμεις με την ηγεσία να αδιαφορεί

“Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης” ,εντός Ενόπλων Δυνάμεων. Μια απίστευτη αδικία εις βάρος τους ,μέσα σ΄ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία βιώνουν έγγαμες γυναίκες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.Γυναίκες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί οι σύζυγοι των οποίων είναι άνεργοι και δεν έχουν πια ασφάλεια δεν μπορούν να καλυφθούν από την ασφαλιστική μερίδα των γυναικών τους!


Παραλογισμός, αδιαφορία ή αναλγησία; Όλα είναι πιθανά . Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι γυναίκες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία για να κάνουν εξετάσεις οι σύζυγοι τους, αλλά πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους!

Και τώρα το πιο παράλογο. Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή όταν ο στρατιωτικός της οικογένειας είναι ο άνδρας ,μπορεί να καλύψει τη γυναίκα του!

Είναι  ντροπή! Και είναι μια ακόμη απόδειξη αυτού που πάρα πολλές φορές το Onalert έχει επισημάνει: κανένας στρατιωτικός δεν περιμένει και δεν πιστεύει ότι θα του δώσουν τώρα τα χρήματα που του πήραν. Περιμένουν όμως κάποιος να ασχοληθεί με όλα τα υπόλοιπα που θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν να επιβιώσει! Και όταν διαπιστώνει ότι κανείς, μα κανείς δεν ασχολείται τότε είναι λογικό να εξοργίζεται.

Επειδή το πιθανότερο είναι ότι ελάχιστοι έως κανένας δεν έχει γνώση του θέματος στην ηγεσία ,τουλάχιστον τώρα που το έμαθαν να κάνουν κάτι;
Προς διευκόλυνσή τους να αναφέρουμε ότι …ο παραλογισμός στηρίζεται σε προεδρικό διάταγμα του 1983! 


onalert.gr

Σχόλια

  1. Ναι ε? Και ο παραλογισμός που δεν βασίζεται σε κανένα διάταγμα και έχει την πλειονότητα από τις εθελόντριες ΑΜΕΤΑΘΕΤΕΣ εδω και 20 χρόνια, τι είναι? Για αυτο μούγκα ε? Κανένας δε μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις