Αυτοκτόνησε 28 χρονος στρατιωτικός στον Έβρο !



Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 28 χρονος στρατιωτικός (ΕΠΟΠ)  στο χωριό  Αλεποχώρι του νομού Έβρου,τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Ο αυτόχειρας που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, βρέθηκε στο δωμάτιό του νεκρός δίπλα  σε μια λίμνη αίματος , αφήνοντας ανάστατη την τοπική κοινωνία!  Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ο διοικητής του και συνάδελφοι από την υπηρεσία, οι οποίοι βρίσκονται εκέι μέχρι και....
αυτή την ώρα! Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί σημείωμα, στο οποίο ο άνδρας να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. 'ομως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας,  είπε στη μάνα του .."μάνα σ αφήνω, φεύγω.." και αμέσως πήγε στο δωμάτιό του και έδωσε τέλος στη ζωή του, πριν προλάβει να αντιδράσει η μητέρα του.

Χωρίς να σημαίνει ότι η αυτοκτονία του νεαρού στρατιωτικού προήλθε απο οικονομικούς λόγους και εξ αιτίας της κρίσης, θυμίζουμε κάποια στοιχεία ...

Το έθνος των Ελλήνων βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Πριν την κρίση η Ελλάδα είχε 2,8 αυτοκτονίες  ανά 100.000 κατοίκους. Μετά τον οικονομικό όλεθρο του 2009 καταγράφηκε μια αύξηση 40% κατά το πρώτο τρίμηνο του 2010. Δεν υπάρχουν αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία για το 2011, αλλά οι ειδικοί κάνουν λόγο για διπλασιασμό αυτοκτονιών, με περίπου 5 ανά 100.000.

Εκτός από τις αυξημένες αυτοκτονίες, καταγράφεται αξιοσημείωτη αύξηση των προβλημάτων της ψυχικής υγείας των Ελλήνων.

http://www.gatzoli.gr/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις