EE Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου; Ξεχάστε τα..!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Karavanas The Blog τα εκτός έδρας του Νοεμβρίου (έχει δοθεί ήδη η μία μέρα μόνο) καθώς και αυτά του Δεκεμβρίου δεν πρόκειται να δοθούν. Το παραπάνω αφορά όλους του υπηρετούντες σε μονάδες του ΓΕΣ. Σημειώνεται ότι, οι μονάδες του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΝ και του ΓΕΑ τα έχουν λάβει κανονικά, ωστόσο το κονδύλι για το ΓΕΣ έχει "εξαντληθεί"...
Οριστικά τέλος επίσης και στα "Παραμεθορίου" καθώς και αυτά βρίσκονται στον ίδιο "κωδικό". Για το 2013, όπως πρώτοι μάθατε από εδώ, έχουν καταργηθεί όλα τα ΕΕ.
Τονίζουμε, ωστόσο, ότι κινήσεις που γίνονται σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 60 χιλιομέτρων θα αποζημιώνονται κανονικά.

Τέλος, το κονδύλι για τις φετινές μεταθέσεις είναι ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με πέρυσι, αν και στο ποσό αυτό υπολογίζονται και οι αποζημιώσεις λόγω αποστρατειών- συνταξιοδοτήσεων - παραιτήσεων, οι οποίες αναμένεται να είναι πολλές...

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας για τις πληροφορίες

Σχόλια

  1. ΛΑΘΟΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΕΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me poia logikh ta exoun parei se monades ye8a ka8ws k gen k gea kai na mhn ta paroun oi pragmatikes parame8ories perioxes pou limoktonoun mh mporontas na antapeksel8oun stis upoxrewseis.KSYPNHSTE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE YPOFEROUME.LAMOGIA E LAMOGIA GALONADES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''Τονίζουμε, ωστόσο, ότι κινήσεις που γίνονται σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 60 χιλιομέτρων θα αποζημιώνονται κανονικά''.
    Τι εννοείτε?Περισσότερες πληροφορίες!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑΤΟΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕ.......ΠΕΙΝΑΜΕ!!!!!!ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ!!!!!!!ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις