ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ: «Έρχεται Χριστουγεννιάτικος Μπουναμάς Νο 2»

Όπως είναι γνωστό, η επιτροπή συνεχίζει το έργο της για την σύνταξη του νέου ειδικού μισθολογίου των στρατιωτικών που θα ισχύσει από το 2014.

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, μετά από έρευνα που διενήργησε κατόπιν αιτήματος της επιτροπής διαπίστωσε, ότι... το επιπλέον ποσό (από τα 88 εκατομμύρια που είχαν προβλεφθεί) που πρέπει να αφαιρεθεί ετήσια από την μισθοδοσία των στρατιωτικών, ώστε να τηρηθούν οι δεσμεύσεις των Μνημονίων, ανέρχεται στο ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Για τους απόστρατους δεν έχει ακόμη υπάρξει μια ξεκάθαρη απάντηση, για το ίδιο θέμα και οι ενώσεις τους προσπαθούν με επαφές που έχουν να το ξεκαθαρίσουν.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έλαβε τη σχετική ενημέρωση από το ΓΛΚ.

Ο «κόκκινος» Πάνος, δεν προέβη σε καμία δήλωση, πιστεύουμε στο μέλλον να μιλήσει επί του θέματος.

Βέβαια, απ’ ότι πληροφορούμαστε, οι στρατιωτικοί που συμμετέχουν στην επιτροπή δεν πρόκειται να δεχθούν την αφαίρεση του συγκεκριμένου ποσού.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν προβαίνει σε ουδεμία δήλωση μέσω του twitter του, εδώ και καιρό, επί του νέου μισθολογίου, βλέπετε από πέρυσι έβαλε μυαλό.

Προβλέπουμε από Σεπτέμβριο να αποχωρούν οι απόστρατοι από την επιτροπή λόγω διαφωνιών κατόπιν οι στρατιωτικοί και τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο το υπουργείο Οικονομικών να εμφανίσει νέους πίνακες ειδικών μισθολογίων στρατιωτικών που θα ισχύσουν από το 2014, με τις προβλεπόμενες περικοπές.

Το σήριαλ συνεχίζεται και έχει πολλά επεισόδια ακόμη!!!!

(Ε.Σ.)http://staratalogia.blogspot.gr/2013/05/2_17.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις