Τα συγχαρητήρια του Α/ΓΕΕΘΑ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων που έψαλλε χθες το βράδυ τον Εθνικό Ύμνο!!! (BINTEO)

«Συγχαρητήρια στα τμήματα των Στρατιωτικών Σχολών που έψαλλαν λεβέντικα τον Εθνικό Ύμνο χθες το βράδυ στην Ανάσταση στην Αθήνα», έγραψε πριν από λίγο στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Α/ΓΕΕΘΑ κ. Μ. Κωσταράκος.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ... στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, το άγημα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο. Μάλιστα μάρτυρας του εν λόγω γεγονότος ήταν και ο ίδιος ο Α/ΓΕΑ, υποπτέραρχος, Ε. Τουρνάς, στον Ι. Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και οι Επίσκοποι Φαναρίου Αγαθάγγελος και Διαυλείας Γαβριήλ στο Κολωνάκι έψαλλαν το «Χριστός Ανέστη», ξαφνικά το άγημα της ΣΝΔ άρχισε να ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο και να συμπαρασύρει ολόκληρο το πλήθος των πολιτών, ενώ ακόμα και οι ιερείς σταμάτησαν να ψέλνουν αφού η βροντερή φωνή των Δοκίμων κάλυψαν τις ψαλμωδίες.

Αποσβολωμένοι έμειναν οι πολιτικοί που παρακολουθούσαν τις λειτουργίες από την αντίδραση των Δοκίμων. Τόσο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Ι. Τραγάκης, όσο και ο υφυπουργός Οικονομικών Ν. Μυταράκης, σιωπηλοί παρακολουθούσαν την επίδειξη εθνικού φρονήματος των ελπίδων του Έθνους.

Ενέργεια η οποία καλύφθηκε σε ζωντανή μετάδοση και από την κρατική τηλεόραση, όσο και αν έγινε προσπάθεια να χαμηλώσει ο ήχος που μετέδιδε το εθνικό μήνυμα και να προταχθεί η ψαλμωδία.

Το μήνυμα είναι τόσο «καθαρό» και αυθόρμητο, αλλά και καλά προετοιμασμένο, που θα ήταν πραγματική πολιτική α(προ)νοησία να μην ληφθεί υπ' όψιν από την πολιτική ηγεσία της χώρας: Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίσουν την πολιτική που έχει οδηγήσει στην πλήρη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ας το ξανασκεφτούν πριν βρεθούν προ οδυνηρών εκπλήξεων... Δείτε το βίντεο (το επίμαχο σημείο βρίσκεται στο 4:20 του video):



(Ε.Σ.  – forapartida-forapartida.blogspot.gr)http://staratalogia.blogspot.gr/2013/05/binteo_5.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις