"Έλληνες στρατιώτες βύθισαν λέμβο με λαθρομετανάστες" - Τουρκικές προβοκάτσιες !


Αντιστροφή της πραγματικότητας επιχειρούν τουρκικοί κύκλοι για να δημιουργήσουν ανθελληνικά συναισθήματα αλλά  και για να καλύψουν την δράση των Τούρκων διακινητών λαθρομεταναστών στο Αιγαίο.  Ενώ έχει αποδειχθεί χρόνια τώρα  είτε ότι Τούρκοι διακινητές  εγκαταλείπουν μεσοπέλαγα για να πνιγούν  λαθρομετανάστες...
που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα μεσοπέλαγα για να πνιγούν, αφού πρώτα τους ξεζουμίζουν οικονομικά είτε οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες τρυπούν τις φουσκωτές βάρκες για να τους μαζέψουν οι Ελληνες , τώρα διαδίδουν ότι ...Ελληνες στρατιώτες τρύπησαν την βάρκα των λαθρομεταναστών και  ... έσπευσαν οι Τουρκοι να ...τους σώσουν! 
Η διαρροή ( είτε απευθείας Τουρκικών κύκλων είτε καθοδηγούμενων ή απειλούμενων λαθρομεταναστών)  έγινε στην  ιστοσελίδα του Ιχλάς Χαμπέρ και μιλά με δύο λόγια διάσωση την τελευταία στιγμή 33 λαθρομεταναστών, των οποίων την λέμβο,  όπως ισχυρίζεται, είχαν τρυπήσει Έλληνες στρατιώτες.
 Συγκεκριμένα στο σαφέστατα γραμμένο για  προπαγανδιστικούς λόγους κείμενο αναφέρεται ότι  στα ανοιχτά του νησιού Γκιουνές, στην περιοχή Αϊβαλίκ του Μπαλικεσίρ, 33 λαθρομετανάστες σώθηκαν την τελευταία στιγμή από το θάνατο, όταν Έλληνες στρατιώτες τρύπησαν τη λέμβο τους. Kατά τον ισχυρισμό της ιστοσελίδας οι 33 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων οι 3 γυναίκες, που βρίσκονταν σε Zodiac, παρεμποδίστηκαν, στις 03.00, στα ανοιχτά του νησιού Γκιουνές από στρατιώτες που βρίσκονταν σε ...πολεμικό πλοίο των ελληνικών ναυτικών δυνάμεων. 
 
Στη λέμβο, που τρυπήθηκε από τους στρατιώτες, υπήρχαν 33 λαθρομετανάστες από Μπούρμα, Αφγανιστάν και Ερυθραία. Οι λαθρομετανάστες, που ανακαλύφθηκαν τυχαία από άνδρες της τουρκικής ακτοφυλακής, συλλέχθηκαν ένας- ένας από τη θάλασσα. Όταν διαπιστώθηκε ότι, εξ αυτών οι 7 ήταν στα πρόθυρα πνιγμού, διακομίστηκαν στο κρατικό νοσοκομείο του Αϊβαλίκ. Οι υπόλοιποι παραδόθηκαν από τους άνδρες τις ακτοφυλακής στη Διεύθυνση Ασφάλειας του Αϊβαλίκ.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις