"Μπράβο Μιχάλη" - Γιατι έδωσε συγχαρητήρια ο Σαμαράς στον Κωσταράκο - Τι είπαν για ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


Τα "συγχαρίκια" του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δέχτηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ. Τα συγχαρητήρια ειχαν να κάνουν με το γεγονός οτι ο κύριος Κωσταράκος μπήκε μπροστά, όπως ειπε ο πρωθυπουργός στις περικοπές των στρατιωτικών. 
Σύμφωνα με το Έθνος περιμένοντας και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ ο πρωθυπουργός συνομιλεί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας, όπου ευθέως τους ζητά να βγουν και να πουν στα Σώματα των στρατιωτικών όλη την αλήθεια για τις περικοπές της μισθοδοσίας τους.


«Ηταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησής μας να πετσοκόψουμε τους μισθούς των υψηλόβαθμων αντί να προβούμε σε αθρόες απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών τσακίζοντας έτσι τη ραχοκοκαλιά του στρατεύματος. Ηταν επιλογή μας να διασώσουμε τους μικρούς και να κόψουμε από 45 έως 60% τις αποδοχές των μεγάλων!», είπε και πρόσθεσε πως «δεν επιλέξαμε την εύκολη οδό που ακολούθησαν Γάλλοι, Γερμανοί ακόμη και Ισραηλινοί σχεδιάζοντας μαζικές απολύσεις στα στρατεύματά τους για να διατηρήσουν τα προνόμια της ελίτ των στρατιωτικών». Αν ,επαναλαμβάνουμε ΑΝ έχουν μεταφερθεί σωστά όσα έχει πει ο Σαμαράς ,κάποιος πρέπει να εξηγήσει τι εννοούσε με τις "απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών" !!! Υπήρξε τέτοιο θέμα; 
Όπως γράφει το Έθνος ο κ. Σαμαράς απευθύνθηκε στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ λέγοντας: «Eίναι προς τιμήν σου, στρατηγέ Κωσταράκο που από την πρώτη στιγμή με γενναιότητα μπήκες επικεφαλής αυτής της εκστρατείας αποδεχόμενος τη μεγαλύτερη μείωση μισθού που ξεπερνάει το 60%! Αυτό πρέπει να το επικοινωνήσετε, ώστε οι ένστολοι να ξέρουν το παρασκήνιο, να ξέρουν όλη την αλήθεια και να μη διαμαρτύρονται χωρίς να γνωρίζουν το τι συμβαίνει στους άλλους στρατούς».

onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις