ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΔΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ!

GR_Sportsbook_Generic_UCL-Final_100pct-30euro_NR_300x250Η ώρα του τελικού
της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη πλησιάζει (Σάββατο 25/5, 21:45) και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις Ντόρτμουντ και Μπάγερν, να διεκδικούν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τρόπαιο στο χορτάρι του Γουέμπλεϊ.

Η Unibet προσφέρει στο site της περισσότερα από 170 στοιχήματα για τον τελικό, πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις και για όσους δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο τελικό τους ποντάρισμα, συγκεντρώσαμε στατιστικά και πληροφορίες που σίγουρα θα βρουν χρήσιμα για να στοιχηματίσουν στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ματς της χρονιάς:
  • Στους 20 τελευταίους τελικούς, από την σεζόν 1992-93 όπου το κύπελλο πρωταθλητριών αναβαθμίστηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν σημειωθεί συνολικά 51 γκολ με το μέσο όρο να είναι 2.55 τέρματα ανά ματς. Επιπλέον στο 55% των συνολικών παιχνιδιών έχουν σκοράρει και οι 2 ομάδες  (Απόδοση 1.72  πληρώνει το Over 2.5 γκολ στη Unibet).
Over-Under
  • Μόλις ένας παίκτης έχει αποβληθεί με κόκκινη κάρτα σε κανονική διάρκεια τελικού τα τελευταία 20 χρόνια (Ο Γενς Λέμαν της Άρσεναλ επειδή ανέτρεψε αντικανονικά τον Σάμουελ Ετό το 2006). Θα ακολουθήσει φέτος κάποιος το κακό παράδειγμα του Γερμανού γκολκίπερ (3.75 απόδοση δίνει να βγει κόκκινη κάρτα στον τελικό);
Red-Cards
  • Στους προηγούμενους 20 τελικούς έχουν βγει συνολικά 78 κίτρινες κάρτες και μόλις 1 κόκκινη (3.95 κάρτες ανά παιχνίδι). Το γεγονός ότι θα έχουμε Γερμανικό εμφύλιο αυξάνει τις πιθανότητες για εντάσεις και σκληρά μαρκαρίσματα οπότε ίσως δούμε περισσότερες κάρτες φέτος. Σύμφωνα με τα στοιχήματα της Unibet κάθε κίτρινη κάρτα δίνει 10 βαθμούς ποινής και κάθε κόκκινη 25 (2.05 πληρώνει να δοθούν στον τελικό περισσότεροι από 40,5 βαθμοί ποινής).
Corners
  • Στους τελευταίους 7 τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ οι ομάδες έχουν κερδίσει συνολικά 70 κόρνερ. Ντόρτμουντ και Μπάγερν παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και οι παίκτες τους δεν διστάζουν να δοκιμάσουν να σουτάρουν με κάθε ευκαιρία. Κατά συνέπεια η λογική λέει ότι στο παιχνίδι θα δούμε αρκετά κόρνερ (πάνω από τον μέσο όρο των προηγούμενων τελικών), αφού όπως είναι γνωστό δεν καταλήγουν όλα τα σουτ στα δίχτυα, εκτός αν έχουμε επανάληψη του περυσινού τελικού κυπέλλου ανάμεσα στις 2 ομάδες όπου έληξε 5-2 υπέρ της Ντόρτμουντ (2.10 απόδοση πληρώνει να δοθούν παραπάνω από 10,5 κόρνερ στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ).
Παίξε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Unibet με 100% Μπόνους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις