Ειδικές Δυνάμεις σε ρόλο "γλάστρας" - Απίστευστες σκηνές με την 71η Ταξιαρχία στο ΥΠΕΘΑ!

Άρθρο του Onalert.gr...


Τα όρια έχουν προ πολλού ξεπεραστεί με την χρήση Ειδικών Δυνάμεων σε ρόλο “χωροφύλακα”. Η ανάληψη της αποστολής φρούρησης του ΥΠΕΘΑ από την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία και από το 575 Τάγμα Πεζοναυτών είχε προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις σ΄ όποιον έχει τη στοιχειώδη λογική . Κι έχουμε γράψει πολλές φορές ότι οι φορολογούμενοι πολίτες που πληρώνουν από το υστέρημά τους θέλουν τις Ειδικές Δυνάμεις εκεί που πρέπει ,όταν πρέπει και όπως πρέπει.


Αυτό που έγινε σήμερα στο ΥΠΕΘΑ ξεπερνά βέβαια τα όρια της φαντασίας . Η λογική έχει ξεπεραστεί εδώ και πολύ καιρό όπως είπαμε: 

•άνδρες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας είχαν τοποθετηθεί -ως τι δεν έχουμε καταλάβει- σε παράταξη εντός του ισογείου του ΥΠΕΘΑ . Δεν θέλουμε εμείς να χρησιμοποιήσουμε τον όρο “γλάστρες”, αλλά ακούστηκε από πολλούς. 

•με τα όπλα ανά χείρας οι άνδρες της 71ης είχαν ...αναπτυχθεί στον διάδρομο που οδηγεί στην μεγάλη αίθουσα συσκέψεων αυτή που παλιά λέγονταν αίθουσα ΚΥΣΕΑ.

•πέρασαν από τον “διάδρομο ασφαλείας” που είχαν δημιουργήσει; Μερικοί συνδικαλιστές των Ναυπηγείων που προσέρχονταν σε συνάντηση με την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ!!!

Κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της απόφασης μετατροπής της επίλεκτης 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας σε ...σκηνικό ! Κανείς δεν τολμά να δώσει μία εξήγηση για την “σπατάλη” δυνάμεων και χρόνου μιας κρίσιμης επιχειρησιακά μονάδας σε ρόλους και αποστολές που δεν τις ταιριάζουν και χωρίς καμία αμφιβολία την υποβαθμίζουν.

Ζητείται σοβαρότητα αλλά και σεβασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις . 

http://www.onalert.gr/stories/eidikes-dynameis-se-rolo-glastras-apisteytes-skines

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις