Ετήσιες Κρίσεις στις ΕΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τακτικές ετήσιες κρίσεις 2014, ξεκινούν την προσεχή Τετάρτη,όπου αναμένεται να γίνει η σύγκλιση του ΣΑΓΕ (κρίσεις αντιστράτηγων, αποστρατείες, προαγωγές και τοποθετήσεις).


Οι απόστρατοι του Παπάγου έχουν... από καιρό λάβει θέσεις «μάχης», διότι πρέπει να προωθήσουν τα ανίψια τους, τους κουμπάρους και τους εκλεκτούς, τα επιχειρησιακά «σχέδια» δράσεως έχουν μπει σε εφαρμογή και τα πολιτικά γραφεία έχουν πιάσει «φωτιά».

Εάν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι, αναμένεται μείωση ανωτάτων κατά 10%, τουλάχιστον τότε περιμένουμε να δούμε δυνατές μάχες, σώμα με σώμα προκειμένου να εξασφαλίσουν πολιτική - κομματική υποστήριξη. Ταυτόχρονα οι απόστρατοι θέλουν να εξασφαλίσουν και τη σωστή τοποθέτηση, στον εκλεκτό τους.

Βέβαια τίποτε δεν είναι σίγουρο, διότι τα κομάντα πάντοτε αιφνιδιάζουν και ο κύριος Αρχηγός του ΓΕΣ είναι φρέσκος με νέες ιδέες. Το άγνωστο πάντοτε τρομάζει, ειδικά τους θαμώνες. Οι τάσεις δεν έχουν ξεκαθαρίσει, άλλοι μιλούν για ριζικές αλλαγές προσώπων και άλλοι για τυπική διαδικασία.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να φθάσουν στα επιτελεία και οι «φιλικές αναφορές» των Σχων που θα δηλώνουν την επιθυμία τους να αποστρατευθούν από την υπηρεσία κατά την διεξαγωγή των κρίσεων. Η ποσότητα των επιθυμούντων θα κρίνει και την τύχη των υπολοίπων.

Λίγη υπομονή και όλα σύντομα θα έχουν ξεκαθαρίσει.

(Ε.Σ. - Σ.Λ.)

http://staratalogia.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6286.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις