Άμεση καταβολή αναδρομικών στους εν ενεργεία στρατιωτικούς προαναγγέλλει ο Πάνος Καμμένος

Μιλώντας στη Realnews, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε γνωστό ότι η πρώτη εντολή που έδωσε είναι η άμεση πληρωμή του επιδόματος παραμεθορίου για τον Στρατό Ξηράς, το οποίο κοστολογείται στα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα. Αναφορικά με το κόστος των αναδρομικών ο Πάνος Καμμένος λέει στην εφημερίδα: «Για να καταλάβουμε τα μεγέθη, τα 60 εκατομμύρια για τους εν ενεργεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, που αφορούν στην εκτέλεση της απόφασης των αναδρομικών του Συμβουλίου της Επικρατείας, είναι το 50% από όσα έδωσε ο κ. Σαμαράς με μία τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής».

Τέλος ερωτηθείς για τις ιδιωτικοποιήσεις, αναφέρει ότι οι ΑΝΕΛ είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων όταν αυτές είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού και των ίδιων των εταιρειών. Σημειώνει επίσης πως η Κίνα δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τον ΟΛΠ, αλλά «θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να εξυπηρετήσει τη σύμβαση που υπέγραψε το 2008 και ότι δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει η παραχώρηση του λιμένα με χαριστικές για την Κίνα διατάξεις».
Τέλος, ο Πάνος Καμμένος υπογραμμίζει τη σημασία διατήρησης καλών σχέσεων με τη Ρωσία σημειώνοντας πως «οι καλές σχέσεις με τη Ρωσία δεν αποτελούν αιτία για σύγκρουση με την Ε.Ε.».
http://tvxs.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις