Στο Taxisnet αναρτώνται την Πέμπτη 18 Αυγούστου τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓΔΕ στις 18 Αυγούστου θα αρχίσει η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ.
Την Πέμπτη 18 Αυγούστου θα ξεκινήσει η έκδοση και ανάρτηση στους λογαριασμούς 6 εκατομμυρίων φορολογουμένων στο σύστημα Taxisnet των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για το 2016.
Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (9/8), ενημερώνει τους φορολογούμενους, ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων Ε9 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 18 Αυγούστου και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης-ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του ΕΝΦΙΑ και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ.
Οι εφαρμογές Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Ε1), καθώς και η υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) 2017 δεν θα είναι διαθέσιμες την ίδια ημέρα, μεταξύ 08:00 και 12:00.
Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου, όπως το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ, υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2015), θα είναι διαθέσιμες κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.
 
ΠΗΓΗ : www.bankingnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)