Πολλές «καμπάνες» και μία παραίτηση λόγω... Καμμένου


Την παραίτηση του υπεύθυνου βάρδιας, Aντισυνταγματάρχη ψυχιάτρου, και αρκετές... φυλακές έφερε το «ξέ­σπασμα» του υπουργού Πάνου Καμμένου κατά την επίσκεψή του στο 401 Γενικό Στρατιωτι­κό Νοσοκομείο, το απόγευμα του Σαββάτου.



Σύμφωνα με την ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ'', όλα ξεκίνησαν όταν ένας δικός του άνθρωπος εισήχθη ως έκτακτο περιστατικό στο 401 ΓΣΝ και ο υπουργός βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρε­στη έκπληξη, αφού στον θάλαμο αναμονής βρίσκονταν περίπου 50 άτομα, ορισμένα εκ των οποίων περίμεναν μέχρι και 2,5 ώρες για να εξυπηρετη­θούν. Αυτό κατήγγειλαν οι ίδιοι oι ασθενείς στον κ. Καμμένο, ο οποίος πέρασε αιφνιδιαστικά την πύλη του 401 προκειμένου να πάει στο 251 ΓΝΑ, όπου νο­σηλεύεται στενό συγγενικό του πρόσωπο.

Τα πράγματα «αγρίεψαν» όταν το Γραφείο Κίνησης Ασθενών δήλωσε στον ΥΠΕΘΑ ότι η καθυστέρηση οφειλόταν σε βλάβη του εκτυπωτή. Τότε ο κ. Καμμένος ζήτησε να δει τον επόπτη της βάρδιας (Aντισυνταγματάρχης ψυχίατρος), ο οποίος καθυστέρησε 30 λε­πτά, τα πράγματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα την παραίτηση του γιατρού.


Ο υπουργός κάλεσε τον διευθυντή του νοσοκο­μείου και τον Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, για να δοθούν εξηγή­σεις, ο κ. Καμμένος τις έκρινε ανεπαρκείς και αυτό είχε απο­τέλεσμα να πέσουν «καμπά­νες» 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου.


(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-21/03/2017)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις