ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΥΟ ΕΠΟΠ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ

Δύο απώλειες Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) είχε χθες η μεγάλη οικογένεια του Στρατού Ξηράς, αμφότερες από περιστατικά μη υπηρεσιακά και ενώ τα στελέχη αυτά ήταν εκτός υπηρεσίας.
Η πρώτη αφορούσε το θάνατο ενός Λοχία - ΕΠΟΠ, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος είχε προσβληθεί από εγκεφαλίτιδα και νοσηλευόταν στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από τον περασμένο Νοέμβριο σε πολύ σοβαρή κατάσταση και η δεύτερη το θάνατο ενός άλλου Λοχία – ΕΠΟΠ, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος χτυπήθηκε χθες από κομμάτια καυστήρα ο οποίος εξερράγη σε μαγαζί φιλικού του προσώπου και τα οποία τον χτύπησαν στην κοιλιακή χώρα.

Πηγή: www.apospasma.gr

Σχόλια

  1. Ο πρωτος Λοχιας που λετε με εγκεφαλιτιδα πατερας ενος παιδιου που δεν ειδε....ηταν εγκεφαλιτιδα η μαλακια των γιατρων απο ενα λανθασμενο αποτελεσμα πριν δυο χρωνον απο καποιο χειρουργειο που ειχε κανει εκει πριν δυο χρονια???τα αποτελεσματα δεν τα πηρε κανενας στα χερια του...προφορικα ειπαν ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....(ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ)ας πουνε επιτελους την αληθεια γιατι το γεγονος αυτο θα παρει ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΝ ΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.....Αυτα προς το παρον την υποθεση θα αναλαβει η δικαιοσυνη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aisxos stous giatrous an einai etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις